divendres, 29 de maig del 2020

VOCES EN EL PARQUE

-Anthony Browne-

Avui hem fet la nostra primera trobada virtual del club de lectura. Tot i estar en la primera fase de "desescalada" hem aconseguit trobar-nos gairebé tots. Guardant totes les mesures de seguretat higièniques, i salvant els obstacles que les noves tecnologies ens anaven posant pel camí, hem gaudit del club com sempre.
Hem treballat "Voces en el parque", un interessant àlbum il·lustrat que defineix en si mateix el concepte d'àlbum. Escrit en quatre veus, és a dir, des del punt de vista de quatre personatges, ens ofereix una imatge rodona d'una història que insinua més del que diu. En imatges plenes d'imaginació i fantasia ens explica alhora una situació molt real i quotidiana. Ja que, en el fons, "Voces en el parque" diu més amb imatges que amb paraules. Els seus colors i els seus personatges fan que t'hi enamoris.
Els membres del club han captat ràpidament el missatge d'aquest àlbum, la riquesa que conté i han estat d'acord que és un llibre molt adequat per a totes les edats.
Junts hem descobert el surrealisme dins de l'àlbum, observant els arbres que criden, les bicicletes de doble sentit i les balenes amagades en el fullatge dels arbres.... 
També hi hem trobat moltes de les referències artístiques que l'autor incorpora a la seva obra: Magritte, Leonardo Da Vinci, Munch, King Kong, Mary Poppins....
I és que al final, llegir "Voces en el parque" es converteix en un joc.



A la Mil·la, El Tadeo, l'Adeline i la Júlia els hi ha agradat tant que li han posat 4 estrelles.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada