dimecres, 18 de març del 2020


ABECEDARI POÈTIC

- Salvador Comelles-

Lectura que hem treballat el mes de marçEn contrast amb la bellesa del llibre que estàvem preparant per treballar el proper 26 de març, aquest cop la realitat ens ha sorprès amb una situació ben diferent, però que té, alhora, un costat ben positiu per aquells que ens agrada llegir.
Havíem triat "Abecedari poètic" com el nostre petit homenatge a la poesia, per celebrar la commemoració del dia de la poesia el 21 de març. Un llibre amb un poema per a cada lletra de l'abecedari i amb unes precioses imatges creades per l'Àngels Ruiz.
Però aquests dies, afectats per les mesures de confinament del Covid-19, la biblioteca ha hagut de tancar les seves portes i, per tant, aquest mes no ens podrem trobar en persona. Però nosaltres des de les biblioteques, i tots els lectors del Club de Lectura Infantil seguim llegint i creant des de les nostres llars. I ens seguirem trobant d'altres maneres, en pensaments, en records, en llibres... Ens seguirem trobant en xarxes socials, a l'instagram, a través del wassap.... Perquè seguim units per la lectura.
Així que només animar-vos a aprofitar aquests dies per cultivar la lectura. Espero que aviat podrem tornar a trobar-nos a la Biblioteca!
La Mil·la ha creat una poesia amb la lletra E que ens ha encantat!
Dies abans de tancar la Júlia em va comentar que el poema de la lletra J era el seu preferit, aquí el teniu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada